AUTOMATISERING BODEN

Vi har ett starkt fokus på att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Genom att investera i modern teknik och utbildning av personalen, så kan vi erbjuda en hög grad av säkerhet och effektivitet.

Automatisering Boden

Piteå Lyft och Service AB är din pålitliga partner när det gäller automatisering i Boden. Vi är specialiserade på att leverera högkvalitativa automatiseringslösningar som är skräddarsydda för att passa dina behov. Oavsett om du behöver automatisera en produktionsprocess eller effektivisera dina lagerhanteringsrutiner, så kan vi hjälpa dig.

Vårt team av erfarna ingenjörer och tekniker har lång erfarenhet av att designa och implementera automatiseringslösningar för en mängd olika branscher, inklusive tillverkningsindustrin, logistik och transportsektorn. Vi arbetar nära tillsammans med våra kunder för att förstå deras unika behov och utveckla lösningar som är skräddarsydda för att möta era krav.

Vi har byggt upp ett gott rykte i branschen och har en lojal kundkrets

Om oss

Piteå Lyft och Service AB erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive kranlyft, tungtransporter, specialtransporter, containerhantering, rivning och sanering samt maskinuthyrning. Vi har en modern och välutrustad maskinpark, som möjliggör en hög grad av flexibilitet och effektivitet i arbetet.

Piteå Lyft och Service AB har byggt upp ett gott rykte i branschen och har en lojal kundkrets som återkommer för att nyttja deras tjänster. Vi är också kända för vår snabba och pålitliga service, och arbetar alltid för att uppfylla sina kunders behov och krav.

Piteå Lyft och Service AB

Tjänster

Fordonstvätt

01

Vi har erfarenhet och kunskap, vilket gör det till ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och högkvalitativ fordonstvätt och andra fordonsrelaterade tjänster.

 

Lyftbord

02

Vi har ett brett utbud av lyftbord för olika typer av lyftbehov, inklusive stationära lyftbord och mobila lyftbord som kan transporteras mellan olika arbetsplatser. Vi har också kunnig och erfaren personal som kan hjälpa till.

Radiostyrningar

03

Vi erbjuder också radiostyrning som en del av sina lyft- och transporttjänster. Radiostyrning är en teknik som används för att fjärrstyra maskiner och utrustning trådlöst, vilket ger oss frihet att styra utrustningen på ett säkert och effektivt sätt från en annan plats.

070-232 44 32
SOLDATTORPSVÄGEN 5, 946 91 Roknäs

Piteå Lyft och Service AB

Vi har ett starkt fokus på att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Vi investerar i modern teknik och erbjuder såklart säkerhet och effektivitet.

VI ERBJUDER

Traverser

Lyftbord

Radiostyrningar